Få aircondition-service på din bil

Skal din bil til aircondition-service? Hos ApexAuto udfører vi alle former for service på aircondition på biler, og vi udfører også gerne aircon-service på din bil.​

​Vi er et FDM-godkendt værksted med mange års erfaring, og vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Værkstedet ligger i Rødovre, men vi har også kunder fra blandt andet Vanløse, Glostrup og mange andre steder i Storkøbenhavn.

Løbende vedligeholdelse sikrer optimal drift

Vi tilbyder både små og store serviceeftersyn på klima- og airconditionanlæg i biler, og vi udfører også reparationer. Det kan være i forbindelse med løbende vedligeholdelse, men det kan også være, at du oplever problemer såsom dug på ruderne, muggen lugt eller manglende køleevne.

Løbende service på ens aircondition eller klimaanlæg sikrer, at anlægget altid fungerer optimalt. Det sikrer også, at anlægget ikke mangler smøremiddel eller bliver overophedet. Det kan i værste fald føre til større eller mindre skader.

Aircondition-service hvor ofte?

En aircondition i bil, herunder et klimaanlæg bil, taber omkring 10 procent af sit kølemiddel hvert år. Derfor bør du få aircondition-service mindst hvert andet år, hvis du har et almindeligt kørselsbehov. Der kan være behov for service af aircondition hvert år, hvis du kører meget i det daglige eller på bilferier.

Kom endelig forbi - eller kontakt os og hør mere!

Kontakt os for at høre nærmere, hvis du oplever problemer, eller hvis det er tid til aircondition-service. Det kan eventuelt kombineres med et almindeligt serviceeftersyn af bilen. 

Vi tager også gerne en snak om vores priser, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for service af din aircondition.

Du er altid velkommen til at ringe til vores bilværksted på telefon 36 30 48 30, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00