​Få aircondition-service på din bil

​Skal din bil til aircondition-service? Hos ApexAuto udfører vi alle former for service på aircondition på biler, og vi udfører også gerne aircon-service på din bil.​

​​Vi er et FDM-godkendt værksted med mange års erfaring, og vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Værkstedet ligger i Rødovre, men vi har også kunder fra blandt andet Vanløse, Glostrup og mange andre steder i Storkøbenhavn.

Løbende vedligeholdelse sikrer optimal drift

Vi tilbyder både små og store serviceeftersyn på klima- og airconditionanlæg i biler, og vi udfører også reparationer. Det kan være i forbindelse med løbende vedligeholdelse, men det kan også være, at du oplever problemer såsom dug på ruderne, muggen lugt eller manglende køleevne.

Løbende service på ens aircondition eller klimaanlæg sikrer, at anlægget altid fungerer optimalt. Det sikrer også, at anlægget ikke mangler smøremiddel eller bliver overophedet. Det kan i værste fald føre til større eller mindre skader.

Aircondition-service hvor ofte?

En aircondition i bil, herunder et klimaanlæg bil, taber omkring 10 procent af sit kølemiddel hvert år. Derfor bør du få aircondition-service mindst hvert andet år, hvis du har et almindeligt kørselsbehov. Der kan være behov for service af aircondition hvert år, hvis du kører meget i det daglige eller på bilferier.

Kom endelig forbi - eller kontakt os og hør mere!

Kontakt os for at høre nærmere, hvis du oplever problemer, eller hvis det er tid til aircondition-service. Det kan eventuelt kombineres med et almindeligt serviceeftersyn af bilen.

Vi tager også gerne en snak om vores priser, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for service af din aircondition.

Du er altid velkommen til at ringe til vores bilværksted på telefon 36 30 48 30, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.