Tandremsskift i alle bilmærker og modeller

Vi varetager skift af tandrem hurtigt og effektivt

Er det ved at være tid til et tandremsskift? Hos ApexAuto har vi stor erfaring med skift af tandrem i alle biler, og vi udskifter også gerne tandremmen i din bil.​

​Vi er et FDM-godkendt værksted, som har mange års erfaring, og vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og model. Værkstedet ligger i Rødovre, men vi har også kunder fra blandt andet Glostrup, Vanløse og mange andre steder i området.​

Levetiden er cirka 60.000–120.000 kilometer

Tandremmen drives af krumtapakslen og driver knastakslen. Den er udstyret med tænder, og remmen sikrer, at de to aksler kører i samme takt. Motoren kan blive alvorligt skadet, hvis tandremmen knækker, så krumtapakslen og knastakslen kommer ud af takt. I værste fald kan det medføre, at stempler og ventiler støder sammen.

Vi tilbyder kontrol og udskiftning af tandrem. En tandrem har normalt en levetid på omkring 60.000-20.000 kilometer, men den nedbrydes også af alder. Derfor kan du påregne et interval 4-6 år, hvis bilen ikke kører så meget. Intervallet er angivet i bilens servicebog.

Hvad koster tandremsskift?

Vores pris for et tandremsskift afhænger blandt andet af mærke og model. Det kan være relativt enkelt at tjekke tandremmens tilstand ved at fjerne afdækningen. Det er derimod et større arbejde, hvis den skal udskiftes. Det er nemlig nødvendigt at skille store dele af motoren ad.

Kontakt os for at høre mere om kontrol og udskiftning af tandrem. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for skift af tandrem på din bil.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 36 30 48 30, men du kan også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00