HYDRIVE-motorrens gør motoren mere effektiv

Ren køreglæde og flere kilometer på literen​

Overvejer du at få et HYDRIVE-motorrens på din bil? Så kan du sende din bil hen til os. Hos ApexAuto har vi stor erfaring med at rense forbrændingsmotorer på biler. Vi servicerer kunder fra blandt andet Rødovre, Vanløse, Glostrup og omegn.​

​Vi er et FDM-godkendt værksted, og vi har specialiseret os i at give vores kunder en ren køreglæde og at få deres biler til at køre længere på literen. Det gør vi med motorrens med brint i stedet for med kemikalier.

Rensning af motor og katalysator sker indefra

HYDRIVE-motorrens gør motoren mere effektiv. Dertil kommer, at motoren vil udlede færre skadelige gasser og partikler. Det gælder for både almindelige biler og erhvervskøretøjer.

Rensningen forgår ved, at en rensemaskine producerer højaktiv brint. Den renser motoren for sod langt mere effektivt end andre metoder. Metoden er også velegnet til nyere biler, fordi nyere bilmotorer stopper hurtigere til end ældre motorer.

Før i tiden brugte man giftige kemikalier, eller også afmonterede man komponenterne for at udføre mekanisk rens. HYDRIVE's teknologi gør det muligt at rense både motor og katalysator indefra, og det sker uden brug af kemikalier og uden at afmontere komponenterne.​​

Kontakt os for at bestille tid til HYDRIVE-motorrens

Du er velkommen til at høre meget mere om HYDRIVE-motorrens og om, hvordan det kan gavne netop din bil. Vi fortæller gerne mere om de mange fordele og om vores priser, som ligger omkring 699 kroner. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Kontakt os for at aftale det videre forløb.

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.