HYDRIVE-motorrens gør motoren mere effektiv

Ren køreglæde og flere kilometer på literen

Overvejer du at få et HYDRIVE-motorrens på din bil? Så kan du sende din bil hen til os. Hos ApexAuto har vi stor erfaring med at rense forbrændingsmotorer på biler. Vi servicerer kunder fra blandt andet Rødovre, Vanløse, Glostrup og omegn.

Vi er et FDM-godkendt værksted, og vi har specialiseret os i at give vores kunder en ren køreglæde og at få deres biler til at køre længere på literen. Det gør vi med motorrens med brint i stedet for med kemikalier.

Rensning af motor og katalysator sker indefra

HYDRIVE-motorrens gør motoren mere effektiv. Dertil kommer, at motoren vil udlede færre skadelige gasser og partikler. Det gælder for både almindelige biler og erhvervskøretøjer.

Rensningen forgår ved, at en rensemaskine producerer højaktiv brint. Den renser motoren for sod langt mere effektivt end andre metoder. Metoden er også velegnet til nyere biler, fordi nyere bilmotorer stopper hurtigere til end ældre motorer.

Før i tiden brugte man giftige kemikalier, eller også afmonterede man komponenterne for at udføre mekanisk rens. HYDRIVE's teknologi gør det muligt at rense både motor og katalysator indefra, og det sker uden brug af kemikalier og uden at afmontere komponenterne.​​

Kontakt os for at bestille tid til HYDRIVE-motorrens

Du er velkommen til at høre meget mere om HYDRIVE-motorrens og om, hvordan det kan gavne netop din bil. Vi fortæller gerne mere om de mange fordele og om vores priser, som ligger omkring 699 kroner. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Kontakt os for at aftale det videre forløb.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00