​Få professionel udskiftning af bremser til din bil i dag

Er dine bremser begyndt at hyle eller føles usikre?

Bremser er en vital del af din bil og sikrer din sikkerhed på vejen. Når det kommer til udskiftning af bremser, er det afgørende at vælge en service, der både er pålidelig og omkostningseffektiv. Men hvordan vælger man det rigtige autoværksted? Og hvordan ved man, at man får kvalitet for pengene? Hos Apex Auto ApS er vi engagerede i vores arbejde og holder vi altid, hvad vi lover.

Vi udfører udskiftning af bremser i vores værksted i Rødovre, her har vi mange kunder fra blandt andet Glostrup og Vanløse.

Lad os stå for din udskiftning af bremser

At vælge det rigtige autoværksted handler om meget mere end blot pris. Det handler om ekspertise, service og tillid. Hos Apex Auto ApS har vi masser af erfaring inden for autoværkstedbranchen og udskiftning af bremser, og vi forstår vigtigheden af kvalitet, når det kommer til dine bilbremser. Med vores dybdegående kendskab til forskellige bilmærker og modeller kan vi sikre, at dine bremser fungerer optimalt.

For mange bilister er det en bekymring, om værkstedet vil anbefale unødvendige reparationer. Vi tror på ærlighed og gennemsigtighed. Derfor giver vi altid en detaljeret forklaring på, hvad der trænger til reparation og hvorfor, så du kan træffe informerede beslutninger. Vores kunder værdsætter vores åbenhed og den tillid, det skaber. Vi benytter kun de bedste reservedele, og med vores moderne udstyr sikrer vi en hurtig og effektiv service.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores udskiftning af bremser, eller har du nogle spørgsmål?

Vent ikke for længe, kontakt os allerede i dag for udskiftning af bremser. Lad os hjælpe dig med at sikre, at din bil er i topform og klar til vejen. Du kan ringe til os på telefon 36 30 48 30, eller skrive til vores mail info@apexauto.dk

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.