Hjul- og dækskifte samt andre former for dækservice

Hvis du skal bruge et hjulskifte, er du kommet til det rette sted

​Trænger din bil til et dækskifte? Hos ApexAuto sætter vi gerne nye dæk på din bil, men vi kan også skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Vi tilbyder alle former for dækservice, herunder dækopbevaring.

​Vi er et FDM-godkendt værksted, som har mange års erfaring med dæk, hjul og biler. Vi holder til i Rødovre, men servicerer også bilejere fra blandt andet Vanløse og Glostrup samt mange andre steder.

Vigtigt for sikkerheden, komforten og økonomien

Dæk er vigtige for sikkerheden, komforten og brændstoføkonomien. Derfor bør du have de rette dæk, som passer til dit kørselsbehov, men dækmønstret skal altid overholde loven. Vi søger gerne for, at din bil bliver klar til at køre i al slags vejr.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Dækskifte og hjulskifte
  • ​Afbalancering
  • ​Sporing af hjul
  • ​Dækopbevaring​
  • ​Lapning af bildæk
  • ​Udskiftning af bremser og skiver
  • ​Skift mellem sommer- og vinterdæk​

Hvad koster et dækskifte?

Vores priser for dæk- eller hjulskifte afhænger af det ønskede dæk. Måske kan du nøjes med billige dæk, eller måske bør du vælge kvalitetsdæk. Der kan også være tale om hjulskift, når du skifter mellem sommer- og vinterdæk. Fra tid til anden er der behov for sporing af hjulene eller et komplet hjulskifte. Vi giver gerne råd og vejledning.

Du er velkommen til at kigge forbi, men du kan også ringe til os for at høre nærmere. Så kan vi tage en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede dækservice.

Vi kan enten kontaktes direkte på telefon 36 30 48 30, eller du kan henvende dig via e-mail ved at skrive til info@apexauto.dk

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00