Professionel klargøring af bil

Skal din bil klargøres? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos ApexAuto ApS har vi mange års erfaring med klargøring af biler, hvorfor vi kan hjælpe med alle typer af biler og bilmærker. 

Vi varetager bilplejen for de autoriserede bilhuse, som vi har et samarbejde med, og dermed har vi kendskab til både nye og brugte biler. Vi ved derfor lige præcis, hvad din bil har brug for. 

Vores autoværksted er beliggende i Rødovre, men vi har mange kunder fra bl.a. Glostrup, Vanløse og omegn.

Kvalitet i højsædet

Som kunde hos ApexAuto ApS kan du trygt stole på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Alle vores automekanikere anvender udelukkende de bedste midler og materialer, når vi foretager bil-klargøring.

Vi er perfektionister, og derfor stræber vi altid efter et overlegent resultat, når vi udfører klargøring af bil. 

Dette sikrer vi bl.a. ved at uddanne os løbende i form af kurser, som gør, at vi altid er opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder.

Dette er også din garanti for, at du får en effektiv bilpleje, som er af højeste kvalitet.​

Kontakt os og bestil tid til klargøring af bil

Er du interesseret i at høre mere om vores services i forbindelse med klargøring af bil, har du spørgsmål til vores priser, eller vil du bestille en tid? 

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 36 30 48 30 eller e-mail info@apexauto.dk. Vi tager gerne en snak med dig og udarbejder et godt tilbud med en pris, som er så billig som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00