Udskiftning af kobling og svinghjul

Der er 3 års garanti på vores arbejde

Er det ved at være tid til udskiftning af kobling? Så kan vi hjælpe dig med montering af en ny kobling. Hos ApexAuto har vi stor ekspertise med at skifte koblinger og svinghjul på biler for private og erhverv. Mange af vores kunder er fra blandt andet Rødovre, Glostrup, Vanløse og omegn.

Vi er et FDM-godkendt værksted med stor erfaring, og vi tilbyder service og reparation af alle biler, mærker og modeller. Vi har naturligvis 3 års garanti på både reservedele og arbejde. Desuden er vi altid opdateret på certificeringer og kurser.

Et sæt består skive, trykplade og udrykkerleje

Koblingen bør glide jævnt begge veje, og derfor skal den måske udskiftes, hvis den begynder at opføre sig anderledes end normalt. Bemærk, at du kan beskytte koblingen ved at bruge den så lidt som muligt. Du bør med andre ord ikke file for meget på koblingen under kørsel.

Ved udskiftning af kobling vil vi normalt skifte hele koblingen. Det inkluderer trykplade, koblingsskive og udrykkerleje. Dertil kommer diverse materialer og miljøafgift. I visse tilfælde er der skader på svinghjulet, men vi kontakter dig, inden vi udskifter det, hvis det er skadet.​

Bestil tid til udskiftning af kobling på din bil

Du er velkommen til at få en snak, hvis du synes, at der er noget galt med bilen, og hvis du overvejer, om der er behov for skift af kobling. Vi kommer gerne med råd og vejledning, ligesom vi kan fortælle mere om vores priser.

Vi laver også gerne et overslag, og når vi har kigget på bilen, kan vi komme med et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af kobling. Kontakt os for at høre mere.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00