​Brugte biler fra bilforhandler med stort udvalg

Vi har mange forskellige brugte biler til salg

Leder du efter en bilforhandler, som har brugte biler til salg? Hos ApexAuto er vi brugtvognsforhandler, og vi har et bredt udvalg af forskellige mærker og modeller. Vi har mange års erfaring, og enhver brugt bil til salg har naturligvis fået et serviceeftersyn på vores FDM-godkendte værksted og en klargøring af bilen. Vi holder til i Rødovre, men vi har også kunder fra blandt andet Vanløse og Glostrup samt mange andre steder.

Mange forskellige mærker, modeller og årgange

Der er forskellige fordele og ulemper ved at købe enten en ny eller en brugt bil. Fordelen ved den brugte bil er, at den er billigere. Måske ønsker du en billig og brugt Toyota, men det kan også være, at du ønsker en BMW, men ikke har budgettet til at købe en ny.

Vi har en bredt udvalg af mærker og modeller, og der er næsten noget for enhver smag og ethvert budget. Vi råder og vejleder gerne om de forskellige mærker, modeller og årgange, så du bliver bedre klædt på til at vælge den rette bil.​

Hvad koster en brugt bil?

Priserne på vores brugte biler til salg afhænger af mærke, årgang og kilometer samt naturligvis af den generelle stand, herunder om den har overholdt sine serviceeftersyn. Vi har mange billige biler, men vi har også flere større biler som for eksempel BMW.

Kontakt os for at høre mere om vores brugte biler

Du finder de fleste af vores brugte biler til salg her på siden, men det er ikke alle biler, som er her. Kontakt os gerne for at høre mere om de viste bilmærker, men kontakt os også, hvis du ikke lige kan finde ønskebilen. Du er velkommen til både at ringe eller at kigge forbi vores bilforhandler, og så kan vi se, om vi kan finde et godt tilbud til en god pris.

Finansiering af bil -​se mere her​.​

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.