​Olieskift på bil inklusive skift af oliefilter

Vi anvender godkendte stempler i servicebogen

​Er det tid til olieskift på bil? Så lad os klare opgaven på din bil. Hos ApexAuto har vi stor erfaring med serviceeftersyn og vi kan også nøjes med at skifte olien på din bil. Vores kunder kommer fra blandt andet Rødovre, Vanløse, Glostrup og omegn.

Vi er et FDM-godkendt værksted, og vi servicer alle biler uanset mærke og model.​ Al service sker efter fabrikkens serviceforeskrifter og med godkendte stempler. Dermed opretholder nyere biler fabriksgarantien.

Bilen bør sendes til olieservice en gang årligt

Olieservice består af udskiftning af olie og oliefilter, men ofte vil det også omfatte kontrol af dæktryk, bremse- og kølervæske samt af kontrol og justering af lys.

Det er en god tommelfingerregel at sende bilen til olieservice mindst en gang om året eller efter 10.000-30.000 kørte kilometer, hvis det sker først. Tjek i instruktionsbogen til din bil for at få nærmere anvisninger. Du kan også spørge os, hvis du er i tvivl om, hvornår det er tid til olieskift på bil.

I mellemtiden er det vigtigt at kontrollere oliestanden i din motor. Det bør ske efter omkring 1.000-2.000 kilometer eller efter 1.000 kilometer, hvis du primært køre korte ture. Moderne biler bruger næsten ikke olie, men derfor bør du alligevel tjekke olien.

Hvad koster olieskift på bil?

Vores priser for olieskift på bil inklusiv nyt oliefilter afhænger af bilmærke og model, men det er naturligvis en mindre opgave, som ikke koster meget. Mange vælger dog at få et lille serviceeftersyn, hvor vi også justerer dæktryk, smører døre samt kontrollerer styretøj, lys, lygter og viskere med mere. Læs mere om serviceeftersyn på bil her.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for olieservice på netop din bil. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.