Forsikringsskader på alle bilmærker og modeller

​​​Har du brug for et kompetent autoværksted, som har erfaring med forsikringsskader på biler? Hos ApexAuto har vi mange års erfaring med at håndtere forsikringssager for vores kunder. Vi ordner også gerne skaderne på din bil.

Vi er godkendt som FDM-værksted, og vi har stor erfaring med alle bilmærker, modeller og årgange.Vores værksted ligger i Rødovre, men vi hjælper også bilejere fra blandt andet Glostrup, Vanløse og mange andre steder.

Vi håndterer proceduren med forsikringsselskabet

Vi kender hele proceduren i forbindelse med en forsikringsskade. Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning, når kontakten til forsikringsselskabet skal klares og diverse dokumenter skal udfyldes. Derfor kan du trygt komme til os med din bil, når du har været ude for et uheld eller en trafikulykke.

Få effektiv og kompetent hjælp

Efter skadesudbedringen rustbehandler vi de nye dele, så fabriksgarantien stadig dækker. Vi har både uddannelsen og efteruddannelsen til at håndtere alle skader, og vi har naturligvis garanti på både reservedele og reparation.

Med løbende efteruddannelse af alle vores mekanikere er du sikret, at din bil får en god behandling hos os.

​Kontakt os i dag for at høre mere om forsikringsskader

Du er velkommen til at kontakte os med det samme, når du har fået en forsikringsskade, så tager vi en snak om, hvordan vi håndterer det. Du kan naturligvis bede Falck eller anden autohjælp om sende din bil hen til os med det samme.

Hvis det er en mindre skade, så planlægger vi reparationen, så det passer med din hverdag. Sådan gør vi med alle forsikringsskader. Har du spørgsmål? Ring på telefon 36 30 48 30 eller skriv til vores e-mail info@apexauto.dk.

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.