​Bilreparation og service af bil udføres af dygtige automekanikere

​Velkommen til ApexAuto ApS. Er din bil gået i stykker, eller skal den snart til service? Så har du fundet det helt rette firma til at tage sig af opgaven.

Vi tilbyder at udføre bilreparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang. Vi er et autoværksted med store ambitioner, og vi går derfor højt op i kvalitet og godt håndværk. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis din bil har fået en skade. Vores autoværksted er beliggende i Rødovre, men vi har mange kunder fra både Glostrup, Vanløse og omegn. Vi står også klar til at hjælpe dig med en reparation af bil, uanset hvilken skade der er tale om.

3 års garanti på egne reservedele og det udførte arbejde

ApexAuto ApS er et værksted med et godt mandskab, som står klar til at servicere dit køretøj. Når vi udfører en bilreparation, bruger vi udelukkende de bedste reservedele, og derfor kan vi også tilbyde 3 års garanti, hvilket selvfølgelig også gælder det udførte arbejde.

Vores kvalificerede medarbejdere besvarer glædeligt alle de spørgsmål, du måtte have, og vi holder naturligvis altid, hvad vi lover.

Skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, så kontakter vi dig altid, før vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat.

Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes. Vi tror på at god service er lig med god forretning, og det betyder meget for os at vores kunder forlader vores værksted med et smil.

Kontakt os for et tilbud på en bilreparation.

Har din bil fået rust, en ridse i lakken eller er glasset revnet et sted? Så kontakt os med det samme for et godt tilbud. Vi står klar til at udføre en hvilken som helst bilreparation.

Kontakt os i dag på telefon 36 30 48 30 eller e-mail info@apexauto.dk, så vender vi tilbage til dig. Vi fortæller gerne mere om vores services og priser.​

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.