Serviceeftersyn på bil uanset alder, model og mærke

​Er det blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn af din bil? Vores værksted er FDM-godkendt, og vi tilbyder blandt andet synstjek og service på bilen uanset bilens alder, mærke og model.

ApexAuto's værksted er beliggende i Rødovre og er let tilgængeligt, hvis du kommer fra eksempelvis Vanløse, Glostrup eller øvrige omkringliggende områder.

​Vi servicerer både gamle og nye biler, så har du en ny bil, der skal til service, eller skal vi foretage regelmæssigt synstjek af din bil, kan du opretholde bilens garanti ved at få udfyldt servicebogen med godkendte stempler.

Hvor ofte skal der udføres serviceeftersyn på bil?

Hvor ofte din bil skal til et serviceeftersyn varierer meget alt afhængigt af, hvor meget du bruger bilen, men som regel er det mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer eller en gang om året.

Hvad koster service på bil?

Priser på et serviceeftersyn på bil afhænger blandt andet af, hvor omfattende serviceeftersynet skal være, og hvilken type bil der er tale om.

Ønsker du en konkret pris på det serviceeftersyn, som din bil har behov for, er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder selvfølgelige bilreparation, hvis vi opdager, at der er noget galt med din bil – naturligvis først efter, vi har snakket med dig.

​​Der findes overordnet set tre forskellige typer bilservice:

  • Olieservice: Består af udskiftning af olie og oliefilter, men kan også omfatte kontrol af bremse- og kølervæske, dæktryk samt kontrol og justering af lys
  • Lille serviceeftersyn: Omfatter også olieudskiftning og udskiftning af oliefilter samt kontrol af lys, lygter, visker, justering af dæktryk, smøring af døre, kontrol af styretøjet m.m.
  • Stort serviceeftersyn: Indeholder det samme som et lille serviceeftersyn + adskillelse, rensning og smøring af bremser, udskiftning af gearolie samt pollenfilter og brændstoffilter

Kontakt os og bestil tid til synstjek af bil

Har du spørgsmål? Du kan med fordel kontakte os på telefon 36 30 48 30, men du kan også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk, eller du kan kigge forbi vores værksted i Rødovre til en snak.

Når vi ved lidt mere om bilen og omfanget af serviceeftersynet, giver vi dig gerne en konkret pris på service på din bil, så du har noget at forholde dig til. Vi ser frem til at høre fra dig.

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.