​Serviceeftersyn på bil uanset alder, model og mærke

Er det blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn af din bil? Vores værksted er FDM-godkendt, og vi tilbyder blandt andet synstjek og service på bilen uanset bilens alder, mærke og model.​

ApexAuto's værksted er beliggende i Rødovre og er let tilgængeligt, hvis du kommer fra eksempelvis Vanløse, Glostrup eller øvrige omkringliggende områder.

​Vi servicerer både gamle og nye biler, så har du en ny bil, der skal til service, eller skal vi foretage regelmæssigt synstjek af din bil, kan du opretholde bilens garanti ved at få udfyldt servicebogen med godkendte stempler.

Hvor ofte skal der udføres serviceeftersyn på bil?

Hvor ofte din bil skal til et serviceeftersyn varierer meget alt afhængigt af, hvor meget du bruger bilen, men som regel er det mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer eller en gang om året.

Hvad koster service på bil?

Priser på et serviceeftersyn på bil afhænger blandt andet af, hvor omfattende serviceeftersynet skal være, og hvilken type bil der er tale om.

Ønsker du en konkret pris på det serviceeftersyn, som din bil har behov for, er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder selvfølgelige bilreparation, hvis vi opdager, at der er noget galt med din bil – naturligvis først efter, vi har snakket med dig.

​Der findes overordnet set tre forskellige typer bilservice:

  • Olieservice: Består af udskiftning af olie og oliefilter, men kan også omfatte kontrol af bremse- og kølervæske, dæktryk samt kontrol og justering af lys
  • Lille serviceeftersyn: Omfatter også olieudskiftning og udskiftning af oliefilter samt kontrol af lys, lygter, visker, justering af dæktryk, smøring af døre, kontrol af styretøjet m.m.
  • Stort serviceeftersyn: Indeholder det samme som et lille serviceeftersyn + adskillelse, rensning og smøring af bremser, udskiftning af gearolie samt pollenfilter og brændstoffilter

Kontakt os og bestil tid til synstjek af bil

Har du spørgsmål? Du kan med fordel kontakte os på telefon 36 30 48 30, men du kan også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk, eller du kan kigge forbi vores værksted i Rødovre til en snak. 

Når vi ved lidt mere om bilen og omfanget af serviceeftersynet, giver vi dig gerne en konkret pris på service på din bil, så du har noget at forholde dig til. Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00