Få opbevaret dine dæk på vores dækhotel

Er det tid til dækskifte?

Har du nogensinde spekuleret over, hvor du skal opbevare dine dæk mellem sæsonerne? Kender du det, når sommeren nærmer sig, og du har brug for at skifte til sommerdæk, men står i kælderen og tænker, "Hvor skal jeg gøre af mine vinterdæk?". Hos Apex Auto ApS forstår vi problemet og har den perfekte løsning til dig. Vi tilbyder nemlig dækhotel, så du kan opbevare dine dæk sikkert og under de rette forhold.

Vores autoværksted ligger i Rødovre, mange af vores kunder kommer fra lokalområdet samt Glostrup, Vanløse og omegn.

Det bedste dækhotel til dine behov

I autoværksted industrien er det essentielt at finde en partner, som ikke kun opbevarer dine dæk, men også sørger for at de er i top stand. Det er her, vi kommer ind i billedet. Med års erfaring inden for autoværksted branchen, ved vi præcis, hvordan dine dæk skal behandles. Vores ekspertise sikrer, at dine dæk ikke kun er sikkert opbevaret, men også er klar til brug, når du har brug for dem. Men hvorfor vælge vores dækhotel?

Det er enkelt. Foruden vores dybdegående kendskab til dæk, ved vi også, hvad der betyder mest for vores kunder: sikkerhed, pålidelighed og prisvenlighed. Vi benytter de nyeste teknologier inden for opbevaring og behandling af dæk, så de altid er i den bedste stand. Derudover er vores priser konkurrencedygtige, så du får mest muligt for dine penge.

Tag den rigtige beslutning – book dit besøg i dag

Tag det næste skridt i din bilpleje rejse. Sikr dig optimal opbevaring af dine dæk ved at benytte vores professionelle dækhotel. Det tager kun et øjeblik, men giver dig ro i sindet sæson efter sæson. Kontakt os i dag og indhent et gratis tilbud.

3 års garanti på reparationer

Hos Apex Auto bliver du godt kørende med 3 års garanti på service og reparationer af din bil.

​Autoværksted i Storkøbenhavn

Vi holder til i Rødovre men tager varmt imod kunder fra hele København, Vestegnen og omegn.

FDM-godkendt autoværksted

Som FDM-godkendt værksted kan du som kunde altid være sikker på kvaliteten er i orden.

Indhent et gratis tilbud på service og reparation

Vi holder altid, hvad vi lover, og skulle der dukke yderligere problemer med din bil op i forbindelse med reparationen på vores værksted, kontakter vi dig altid, inden vi går i gang med eventuelle ekstraopgaver. Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 3630 4830

Skriv til værkstedet: info@apexauto.dk

Kontaktformular

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

+45 3630 4830

​Åbent mandag – fredag: 07.00 – 18.00
​og lørdag fra 09.00 – 16.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@apexauto.dk

Apex Auto

CVR-nummer: 36076461

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Læs sidens cookiepolitik

FDM kontrolrapport

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Vurderet 4,7 ud af 5 baseret på 18 bedømmelser på Facebook.