​Serviceeftersyn på bil uanset alder, model og mærke

Er det blevet tid til det regelmæssige serviceeftersyn af din bil? Vores værksted er FDM-godkendt, og vi tilbyder blandt andet serviceeftersyn på bil uanset bilens alder, mærke og model.

Værkstedet er beliggende i Rødovre, let tilgængeligt hvis du kommer fra eksempelvis Vanløse, Glostrup eller andre omkringliggende områder.

Vi servicerer både gamle og nye biler, så har du en ny bil, der skal til service, kan du opretholde bilens garanti ved at få udfyldt servicebogen med godkendte stempler.

Hvor ofte skal bilen til service?

Hvor ofte din bil skal til et serviceeftersyn varierer meget alt afhængigt af, hvor meget du bruger bilen, men som regel er det mellem 10.000 og 30.000 kørte kilometer eller en gang om året.

Hvad koster serviceeftersyn på bil?

Prisen på et serviceeftersyn på bil afhænger blandt andet af, hvor omfattende serviceeftersynet skal være, og hvilken type bil der er tale om.

Der findes overordnet set tre forskellige typer bilservice:

  • Olieservice: Består af udskiftning af olie og oliefilter, men kan også omfatte kontrol af bremse- og kølervæske, dæktryk samt kontrol og justering af lys
  • Lille serviceeftersyn: Omfatter også olieudskiftning og udskiftning af oliefilter samt kontrol af lys, lygter, visker, justering af dæktryk, smøring af døre, kontrol af styretøjet m.m.
  • Stort serviceeftersyn: Indeholder det samme som et lille serviceeftersyn + adskillelse, rensning og smøring af bremser, udskiftning af gearolie samt pollenfilter og brændstoffilter.

Ønsker du en konkret pris på det serviceeftersyn, som din bil har behov for, er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 36 30 48 30, men du kan også skrive til vores e-mail info@apexauto.dk, eller du kan kigge forbi vores værksted i Rødovre til en snak. Når vi ved lidt mere om bilen og omfanget af serviceeftersynet, giver vi dig gerne en konkret pris, så du har noget at forholde dig til.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Indhent et gratis tilbud på service og reparation​

​Beskriv kort din opgave med en beskrivelse af, hvad du ønsker at få lavet på din bil.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

ApexAuto er et FDM-godkendt autoværksted med mange års erfaring, og vi tilbyder både reparation og service af alle biler, uanset årgang, mærke og model.

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på både reservedele og arbejdet udført af vores automekaniker samt et gratis bileftersyn.

Kontakt os

​APEXAUTO ApS

H.J. Holst Vej 10, 2610 Rødovre

Find vej med Google Maps

Telefon: 36 30 48 30

E-mail: info@apexauto.dk

Åbningstider:​

Man-fre​

​07.00 - 18.00

Lørdag​

​09:00 - 16:00